ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Βούτσης: «Πρώτα θα «ανασχηματίσουμε» το κόμμα και μετά την κυβέρνηση» (βίντεο)

Ν.Βούτσης: «Πρώτα θα «ανασχηματίσουμε» το κόμμα και μετά την κυβέρνηση» (βίντεο)

Μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων σήμερα μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για το θέμα του ΕΣΡ ο πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε αισιόδοξος από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η νέα προσπάθεια θα φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης είπε ότι είχαν γίνει προσπάθειες, υπήρχαν διαφωνίες και ότι τώρα «δεν υπάρχει κανένας θεσμικός λόγος για να ακυρωθεί η νέα προσπάθεια για λειτουργία του ΕΣΡ. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε μέχρι την άλλη Τετάρτη να υπάρξει νέα σύνθεση του» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής, στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο WEB TV της Αυγής.

Εν τω μεταξύ στη σύντομη συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με δημοσιογράφους ο κυβερνητικός και κομματικός ανασχηματισμός, αλλά και η στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα της συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, και σε ερώτηση αν βλέπει κλίμα συναίνεσης από την αντιπολίτευση στο θέμα ανασυγκρότησης του ΕΣΡ, ο Αλ. Τσίπρας διαπίστωσε αντιφάσεις στις τάξεις της, συγκεκριμένα «οι μισοί θέλουν και οι μισοί όχι».

Στο εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τον ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν θα γίνουν αιφνιδιασμοί, πρώτα θα «ανασχηματίσουμε» το κόμμα και μετά την κυβέρνηση». Και κατέληξε: «Μην βιάζεστε, κάθε πράγμα στον καιρό του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.