ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π. Κουρουμπλής: «Η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας»

Π. Κουρουμπλής: «Η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας»

Το ενδεχόμενο απώλειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας φάνηκε να προσπαθεί να «ξορκίσει» τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στον απόηχο της εσωκομματικής γκρίνιας στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας επαναλαμβανόμενα ότι δεν θα υπάρξουν αποστασίες τύπου ’65. 

Με αφορμή το πάγιο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι αναζητούν εποχές ‘65 και ’89… Ούτε υπάρχουν αποστάτες όπως το ’65, ούτε ‘89 που υπήρξαν σκευωρίες για να πέσει ο Ανδρέα Παπανδρέου». «Το ‘65 δεν θα επαναληφθεί, ο κόσμος θυμάται και ξέρει πόσο πλήρωσε την πτώση του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου… Κάποιοι οδηγούν τον κ. Μητσοτάκη σε ακραίες θέσεις και θα το πληρώσει» ανέφερε σε άλλο σημείο. 

«Η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας» διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών. 

Για τις αποκαλύψεις που φέρεται να έχει κάνει ο Φρανσουά Ολάντ ότι ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνήσει με τον Ρώσο πρόεδρο για το ενδεχόμενο να τυπωθούν δραχμές στη Ρωσία σχολίασε «αναζητείτε φαντάσματα… Ο κόσμος ξέρει ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια και ο πρωθυπουργός αγωνίζεται νυχθημερόν για ένα στόχο. Εγώ ήμουν στο υπουργικό Συμβούλιο, και ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα». 

«Πήραμε πάρα πολύ επώδυνα μέτρα, και μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ που εντελώς άλλα πράγματα πρέσβευε, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ρυθμιστεί το χρέος. Πρέπει και οι δύο πλευρές να τηρούν τη συμφωνία… Δεν είναι μόνο ο Σόιμπλε η Ευρώπη, αλίμονο αν ήταν μονό ο Σόιμπλε η Ευρώπη, υπάρχουν και άλλοι όπως π.χ. ο Μοσκοβίσι» δήλωσε ακόμη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Ο κ. Κουρουμπλής πρόσθεσε ότι «εμείς δεν ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά είχε ήδη πει πέσει, εφόσον ήθελε να παραμείνει μπορούσε να πάει πιο πίσω την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας». Παράλληλα, ζήτησε αυθυπέρβαση απ’ όλους γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα. 

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών αρνήθηκε να παρέμβει «στον αέρα» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.