Ν.Παππάς: «Θα υπάρξει μέριμνα για τους εργαζόμενους των καναλιών»

Ν.Παππάς: «Θα υπάρξει μέριμνα για τους εργαζόμενους των καναλιών»

“Δεν θα πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν θα λάβουν άδεια για τηλεοπτική συχνότητα”, επεσήμανε ο διευθυντής του γραφείου υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά, κ. Παναγιώτης Σκούτας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH.98 ο διευθυντής του κ. Παππά, ανάφερε πως δεν θα υπάρξει μαύρο διότι στις συχνότητες που εκπέμπουν σήμερα κανάλια που δεν κατάφεραν να πάρουν τηλεοπτική άδεια, στις ίδιες συχνότητες θα εκπέμψουν τα κανάλια με τους νέους υπερθεματιστές που αναδείχθηκαν απο την διαδικασία της δημοπρασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Σκούτας, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θέλει τη συναίνεση και για αυτό κάλεσε τη Ν.Δ να συμφωνήσει για τη σύσταση του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ενώ σε ότι αφορά τους εργαζόμενους που  εργάζονται στα κανάλια χωρίς άδεια, θα υπάρξει την επόμενη ημέρα, μέριμνα σε αυτούς που δεν καταφέρουν να απορροφηθούν απο τα νέα σχήματα, ώστε να βοηθηθούν μέσα απο προγράμματα  του υπουργείου εργασίας και απο προγράμματα του ΕΣΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.