ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νίκος Ξανθός: Η εικόνα που παρουσιάζεται από την ΠΟΕΔΗΝ δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα

Νίκος Ξανθός: Η εικόνα που παρουσιάζεται από την ΠΟΕΔΗΝ δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα

Ο Ανδρέας Ξανθός κάνει λόγο για «συνδικαλιστική γραφειοκρατία», αναφερόμενος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, ενώ τόνισε ότι η εικόνα που αυτή παρουσιάζει δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Οπως είπε ο υπουργός Υγείας, «η εικόνα, η οποία παρουσιάζεται και από την πλευρά της ΠΟΕΔΗΝ και από αρκετά μέσα ενημέρωσης δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Αυτό δεν το λέω, επειδή θέλω να ωραιοποιήσω αυτήν την πραγματικότητα, πολύ καλά ξέρουμε εμείς και κυρίως οι εργαζόμενοι στο σύστημα και περισσότερο από όλους οι πολίτες, ότι δεν είναι καθόλου καλή».

Και πρόσθεσε: «Το σύστημα Υγείας υπέστη μια πολύ μεγάλη και βίαιη ανατροπή τα τελευταία χρόνια, με τεράστιες περικοπές στους προϋπολογισμούς με πάγωμα επί εξαετία περίπου των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ανέφερε ότι «γίνεται μία προσπάθεια στην καθημερινότητα του συστήματος να γίνονται αισθητές αλλαγές και βελτιώσεις, αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι εργαζόμενοι στο σύστημα. Την εικόνα δεν τη δίνουν οι καθημερινοί εργαζόμενοι, τη δίνει μία συνδικαλιστική γραφειοκρατία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.