ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β.Αποστόλου: «Όλες οι εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ θα πληρωθούν κανονικά»

Β.Αποστόλου: «Όλες οι εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ θα πληρωθούν κανονικά»

Έχετε κάνει τη χώρα δέσμια των υπαλληλίσκων της τρόικα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο υπουργός Γεωργίας, Βαγγέλης Αποστόλου, είχε παραδεχθεί ότι η κυβέρνηση δε μπορεί να επαναφέρει την χιλιομετρική αποζημίωση των 10 λεπτών στους εκτιμητές του ΕΛΓΑ, καθώς η περικοπή του για το σύνολο του Δημοσίου αποτελεί πρόβλεψη του τρίτου μνημονίου.

Παρολαυτά, ο κ. Αποστόλου, δεσμεύτηκε πως όλες οι εκτιμήσεις ζημιών σε αγροτική παραγωγή από φυσικές καταστροφές από τον ΕΛΓΑ θα γίνουν και θα πληρωθούν κανονικά.

Για διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης, μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή, με αφορμή τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης έως το 2020. Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων και η απορρόφηση των κονδυλίων από το λεγόμενο αγροτικό ΕΣΠΑ προχωρά κανονικά, αντέταξε και σε αυτό το θέμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τέλος, για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων και το ακατάσχετο των λογαριασμών τους στον νομό Σερρών ο κ. Αποστόλου εμφανίστηκε και πάλι καθησυχαστικός: «Τα αιτήματα βρίσκονται στη διαδικασία της αξιολόγησης, πρέπει να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία και από άλλες περιοχές» απάντησε στον Μιχάλη Τζελέπη, που είχε την πρωτοβουλία της επίκαιρης ερώτησης.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τον Ιούνιο αυτό λέτε» επισήμανε από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Είναι θέμα ημερών» απέμεινε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. «Με τη βοήθεια της ΕΕ θα προχωρήσουμε σε προληπτικούς εμβολιασμούς» κατέληξε, περιγράφοντας την οριστική λύση του προβλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.