K. Φωτάκης: «Θα πρέπει να σταματήσει η ανομία που υπήρξε τόσα χρόνια στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο»

K. Φωτάκης: «Θα πρέπει να σταματήσει η ανομία που υπήρξε τόσα χρόνια στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο»

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο της παρουσίας του στο Ηράκλειο εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στον εορτασμό της εθνικής επετείου ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης, τόνισε ότι «πρέπει να σταματήσει η ανομία που υπήρξε τόσα χρόνια».

Ο κ. Φωτάκης υπογράμμισε πως θα πρέπει από την κυβέρνηση να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και ότι είναι σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ.

Επίσης είπε ότι απομένει να δούμε το σκεπτικό της απόφασης και συμπλήρωσε πως το γεγονός είναι ότι θα πρέπει να σταματήσει η ανομία που υπήρχε τόσα χρόνια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

«Ας ελπίσουμε την άλλη εβδομάδα θα επέλθει κάποια συμφωνία και θα λυθεί αυτό το ζήτημα που 27 χρόνια ταλανίζει τη χώρα και θα πρέπει αυτό να μας βάλει και σε κάποιες σκέψεις για το προς τα πού πάμε και το τι θα κάνουμε».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κεντρικό σημείο, κατέληξε ο κ. Φωτάκης είναι ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτό που υπήρχε 27 χρόνια. Η απόφαση του ΣτΕ έχει να κάνει με τον τρόπο, την προσέγγιση, την οποία υποχρεώθηκε να επιλέξει η κυβέρνηση εξ αιτίας της μη συγκρότησης του ΕΣΡ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.