ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πρόσωπο-έκπληξη» για πρόεδρο του ΕΣΡ από το Μέγαρο Μαξίμου – Ανακοινώνεται την Δευτέρα

«Πρόσωπο-έκπληξη» για πρόεδρο του ΕΣΡ από το Μέγαρο Μαξίμου – Ανακοινώνεται την Δευτέρα

Η κυβέρνηση προσπαθεί να «πετάξει το μπαλάκι» στην Νέα Δημοκρατία για τους σκόπελους στην συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατηγορώντας την ότι με την μέχρι τώρα στάση της έχει μπλοκάρει την δημιουργία του θεσμού και ότι το πρόσωπο που θα προτείνει για πρόεδρο θα είναι αδύνατον να το απορρίψει.

Η συγκρότηση του Συμβουλίου αποτελεί συνταγματική υποχρέωση των κομμάτων και η μέχρι σήμερα διαρκής άρνηση της ΝΔ να συμβάλει στη συγκρότησή του αποτελεί θεσμική εκτροπή, σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές.

«Ιδιαίτερα τώρα, μετά και την απόφαση του ΣτΕ ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το ΕΣΡ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία κωλυσιεργίας. Οσοι επιμείνουν να αρνούνται να συμβάλουν στη συγκρότησή του, σημαίνει ότι μπλοκάρουν συνειδητά οποιαδήποτε δυνατότητα να μπει τάξη στην ασυδοσία του τηλεοπτικού τοπίου», ανέφεραν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, προαναγγέλλοντας ότι θα προταθεί τη Δευτέρα πρόσωπο για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν αυτές οι πηγές, πρόκειται για πρόσωπο το οποίο δύσκολα θα μπορούσε να απορρίψει η ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα, στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ετσι λοιπόν, τη Δευτέρα, ο ελληνικός λαός θα βγάλει τελεσίδικα τα συμπεράσματά του για το αν ο πραγματικός στόχος της ΝΔ είναι η συνταγματική ορθότητα ή η διαρκής θεσμικής αυθαιρεσία, με στόχο την οριστική υπονόμευση οποιουδήποτε διαγωνισμού», σχολίαζαν ακόμη από την κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: center; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #e4af0a; min-height: 15.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.