ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο. Γεροβασίλη: «Στόχος μας ένας αποτελεσματικός δημόσιος τομέας με σταθερές αρχές τη διαφάνεια και την αξιοκρατία»

Ο. Γεροβασίλη: «Στόχος μας ένας αποτελεσματικός δημόσιος τομέας με σταθερές αρχές τη διαφάνεια και την αξιοκρατία»

Τη διαμόρφωση «ενός αποτελεσματικού δημόσιου τομέα με σταθερές αρχές τη διαφάνεια και την αξιοκρατία» έθεσε ως προτεραιότητά της η Όλγα Γεροβασίλη παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης από τον Π. Κουρουμπλή.

Η νέα υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή και ευθύνη» την ανάληψη της ηγεσίας του υπουργείου και τόνισε την ανάγκη να καταστεί η δημόσια διοίκηση γρήγορη, λειτουργική, αλλά και φιλική προς όλους τους πολίτες.

Όπως είπε, στόχος είναι η διοικητική ανασυγκρότηση, με υπαλλήλους που θα στέκονται στο πλευρό του πολίτη και όχι απέναντί του. Η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε τον σεβασμό της προς τους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ στηλίτευσε τις δυσλειτουργίες του παρελθόντος που διογκώνονταν, όπως είπε, με την αναξιοκρατία, τη μικροπολιτική χρήση και την ιδιοκτησιακή αντίληψη στον δημόσιο τομέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρθηκε ακόμη στην «πολιτική εμμονή» της ηγεσίας του υπουργείου το 2014 να προχωρήσει σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και στην «ενίσχυση του κοινωνικού αυτοματισμού» βάσει του οποίου οι δημόσιοι λειτουργοί παρουσιάζονταν ως οι ανέγγιχτοι και οι ευνοημένοι από την κρίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.