ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Σταθάκης: «Θαυμάζω τον Πάνο σαν πολιτικό – Δεν είμαι τόσο καλός όσο εκείνος»

Γ. Σταθάκης: «Θαυμάζω τον Πάνο σαν πολιτικό – Δεν είμαι τόσο καλός όσο εκείνος»

«Αν έφτιαχνα μια κυβέρνηση μετά από χρόνια, τον πρώτο που θα σκεφτόμουν να βάλω στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα ήσουν εσύ», επεσήμανε απευθυνόμενος στον Γιώργο Σταθάκη, ο απερχόμενος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης στην τελετή παράδοσης του υπουργείου.

Για στέρεες βάσεις και ισχυρή παρακαταθήκη πάνω στην οποία καλούμαστε να συνεχίσουμε έκανε λόγο από την πλευρά του ο κ. Σταθάκης.

Ως τεράστιας στρατηγικής σημασίας χαρακτήρισε τον τομέα της ενέργειας ο νέος υπουργός ΠΕΝ Γιώργος Σταθάκης. «Είναι σε μεταβατικό στάδιο, όχι μόνο στην Ελλάδα –και προφανώς θα υπάρξουν αλλαγές. Οι αρχές και ο τρόπος προσέγγισης θα διατηρήσουν τις αξίες της προηγούμενης ηγεσίας. Οι προκλήσεις είναι μπροστά, στόχος μας είναι να πετύχουμε το μέγιστο βαθμό επενδύσεων, κοινωνικής μέριμνας και το υπουργείο να συνάδει με τους περιβαλλοντικούς στόχους».

Αναφερόμενος δε στον κ. Σκουρλέτη τόνισε: «Η συνεργασία που είχαμε ήταν εξαιρετική. Τον θαυμάζω ως πολιτικό στέλεχος, εγώ δεν είμαι τόσο καλός στα πολιτικά όσο ο Πάνος».

Η προστασία του περιβάλλοντος όχι μόνο δεν κοστίζει αλλά συμφέρει, επεσήμανε από την πλευρά του ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός ΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος υπογράμμισε τη συμβολή της Ελλάδας στην επίτευξη της συμφωνίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ενώ σημείωσε ότι καμιά επένδυση δεν κόλλησε στο υπουργείο, αντίθετα η κατάσταση βελτιώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε τέλος ότι και οι δυο τομείς, περιβάλλον και ενέργεια, είναι πολύ κρίσιμοι για τη χώρα και μπορούν να αποτελέσουν στοιχεία της ταυτότητάς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.