ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Τζανακόπουλος στην ενημέρωση των πολιτκών συντακτών: «Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για την έξοδο από την κρίση» (βίντεο)

Δ. Τζανακόπουλος στην ενημέρωση των πολιτκών συντακτών: «Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για την έξοδο από την κρίση» (βίντεο)

Με την απαρίθμηση των αξόνων δράσης της κυβέρνησης, ξεκίνησε την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Ο πρωθυπουργός έβαλε προχτές τους άξονες δράσεις», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και παρέθεσε τους στόχους: Την «τάχιστη», όπως είπε, ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης, να ξεκινήσει η συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, την προσήλωση στα ζητήματα καθημερινότητας πολιτών.

Μιλώντας για το θέμα της ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, ο κ. Τζανακόπουλος διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση εκ μέρους της κυβέρνησης για παραχωρήσεις, ενώ αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα «δεν είναι πλέον παρίας» και χαρακτήρισε «σημαντικό μήνυμα στήριξης» την επίσκεψη Ομπάμα.

Κατόπιν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστρεψε τα βέλη του στη ΝΔ, λέγοντας ότι «δεν ενδιαφέρεται για την έξοδο από την κρίση». «Θέλει να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση ζητώντας συνεχώς εκλογές. Θέλει η χώρα να σέρνεται ώστε να κερδίσει η ίδια». Αντίθετα, όπως είπε, «η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση του σχεδίου της και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.