ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λ.Κονιόρδου: Συνεχίζει στο θέατρο παρά τη θέση στο Υπ.Πολιτισμού

Λ.Κονιόρδου: Συνεχίζει στο θέατρο παρά τη θέση στο Υπ.Πολιτισμού

Η γνωστή θεατρική ηθοποιός εμφανίζεται στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, στην παράσταση «Και τώρα οι δυο μας» – Δηλώνει ότι δεν θα λαμβάνει την αμοιβή της από το θέατρο

Μπορεί να ανέλαβε χθες τα καθήκοντά της ως υπουργός Πολιτισμού, ωστόσο η Λυδία Κονιόρδου δεν θα σταματήσει να εμφανίζεται στο θεατρικό σανίδι, παρά τις νέες, αυξημένες υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Αυγής», η νέα υπουργός Πολιτισμού θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, στην παράσταση «Και τώρα οι δυο μας», που «ανεβαίνει» στο θέατρο Μουσούρη, σε σκηνοθεσία και διασκευή Γιώργου Κιμούλη.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό και, συνεπώς, δεν μπορούσε να τεθεί θέμα επίσπευσης της ολοκλήρωσης των παραστάσεων.

Η γνωστή θεατρική ηθοποιός θα συνδυάζει λοιπόν τις θεατρικές της υποχρεώσεις με τον υπουργικό θώκο, προκαλώντας σαφή ερωτήματα για το κατά πόσον θα μπορεί να ανταποκριθεί απρόσκοπτα στα νέα της καθήκοντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια η Λυδία Κονιόρδου, ωστόσο, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις, είπε ότι δεν θα λαμβάνει τον μισθό της από την προαναφερθείσα θεατρική παράσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.