ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ν.Παππάς σε ΝΔ: «Να ανταποκριθεί στο συνταγματικό καθήκον της αντιπολίτευσης»

Ν.Παππάς σε ΝΔ: «Να ανταποκριθεί στο συνταγματικό καθήκον της αντιπολίτευσης»

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, εν όψει της συνεδρίασης της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής την Πέμπτη με θέμα τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων και τη διαφαινόμενη απόφαση του ΣτΕ η Βουλή μετέφερε στο ΕΣΡ όλες τις αρμοδιότητες που αφορούν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν» σημείωσε και κάλεσε τη Ν.Δ. «να ανταποκριθεί στο συνταγματικό της καθήκον όπως έχουν κάνει ήδη κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.