ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη το Πρωθυπουργικό Γραφείο στην Θεσσαλονίκη – Ποια είναι η 28χρονη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που το αναλαμβάνει (φωτό)

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη το Πρωθυπουργικό Γραφείο στην Θεσσαλονίκη – Ποια είναι η 28χρονη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που το αναλαμβάνει (φωτό)

Με συνεχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κτίριο του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης ώστε να είναι έτοιμο το Πρωθυπουργικό γραφείο μέσα στην εβδομάδα όπου είναι και προγραμματισμένα για την Πέμπτη τα εγκαίνια παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Παρόλο που το ΦΕΚ των αρμοδιοτήτων του γραφείου δεν έχει εκδοθεί ακόμα λέγεται ότι θα έχει διττό ρόλο. Τόσο ως σύνδεσμος του Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη όσο και ως υπεύθυνο για μεγάλα ζητήματα της πόλης ενώ διοικητικά θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Τα ηνία του Πρωθυπουργικού γραφείου παίρνει άλλο ένα στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ποιά είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου Η 28χρονη που αναλαμβάνει το Πρωθυπουργικό γραφείο της Β. Ελλάδος - Την Πέμπτη το εγκαινιάζει ο Τσίπρας - Media

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθιά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει  το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης.  Έχει υλοποίηση καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.