Δείτε πως έχει οργανώσει το «στρατηγείο» του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλ. Τσίπρας – Ποιοι είναι δίπλα στο γραφείο του

Δείτε πως έχει οργανώσει το «στρατηγείο» του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλ. Τσίπρας – Ποιοι είναι δίπλα στο γραφείο του

Το Μέγαρο Μαξίμου αποτελεί το «στρατηγείο» της Κυβέρνησης και με τον ανασχηματισμό πριν από λίγες μόλις εβδομάδες η κυβερνητική στέγη άλλαξε και εκείνη μορφή.

Η νέα διάταξη του Μαξίμου είναι «πολεμική», έχει δοθεί μεγάλο βάρος στα υπόγεια, δίπλα από το βεστιάριο, το κυλικείο και το μαγειρείο.

Σύμφωνα με τις εντολές του Αλέξη Τσίπρα το Μέγαρο Μαξίμου θα σηκώσει το βάρος του συντονισμού της κυβέρνησης, ενώ μεγάλο στοίχημα αποτελεί η εμβέλεια της επικοινωνιακής πολιτικής.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ήταν ο πρώτος που μετακόμισε. Έφυγε από το ισόγειο για τον πρώτο όροφο, στο γραφείο του Νίκου Παππά. Στον πρώτο όροφο, διατηρεί άλλο γραφείο, στην πίσω πλευρά του Μαξίμου, ο Ν. Παππάς, ενώ εκεί στεγάζεται ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Στο ισόγειο έχει το γραφείο του ο Αλέξης Τσίπρας και δίπλα του η δικηγόρος Ιωάννα Πεππέ και ο Τ. Παυλόπουλος. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται η τραπεζαρία και η υποδοχή.

Στα υπόγεια του Μαξίμου γίνεται ο επικοινωνιακός σχεδιασμός. Δίπλα από το βεστιάριο, απέναντι από το κυλικείο και κοντά στο μαγειρείο έχουν τα γραφεία τους ο Θ. Μιχόπουλος, ο Α. Τσέκερης, ο Θ. Παπάζογλου και ο Μ. Τσιμιτάκης. Στα υπόγεια βρίσκεται το γραφείο των αστυνομικών αλλά και ο χώρος ανάπαυσης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 15.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.