ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έχει παίξει και στο θέατρο η 28χρονη που αναλαμβάνει το Γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη (φωτό, βίντεο)

Έχει παίξει και στο θέατρο η 28χρονη που αναλαμβάνει το Γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη (φωτό, βίντεο)

Η νέα υπεύθυνη του νεοσύστατου γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη (δείτε περισσότερα εδώ) εκτός από το πτυχίο στην ψυχολογία έχει και πτυχίο στις θεατρικές σπουδές.

Η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, παράλληλα με τις σπουδές της στο ΑΠΘ, έκανε πραγματικότητα και το όνειρό της για το θέατρο. Έτσι φοίτησε στο  Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του θεάτρου Παράθλαση στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια μάλιστα των σπουδών της εκεί, το 2011, στο τρίο έτος, έγραψε και πρωταγωνίστησε μαζί με 18 ακόμα συμφοιτήτριες της στην θεατρική παράσταση «Κραυγή». 

Η παράσταση προκάλεσε ποικίλα σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Το 2011 η Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με την θεατρική ομάδα της πάντως κατέστησαν το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου  στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας.

Η παράσταση σύμφωνα με τους συντελεστές είναι «μια απρόβλεπτη και ανατρεπτική κωμωδία».

Η υπόθεση 

Μια οικογένεια…..

Δύο εργοστάσια…

Τρεις αδερφές…

Τέσσερις ξαδέρφες…

Πυρκαγιές, παλιρροϊκά κύματα, εξαφανίσεις, εμφανίσεις, 

πλούσιοι,φτωχές εργάτριες,

και ένα μεγάλο μυστικό που κρύβεται στην ανατολική πτέρυγα συνθέτουν αυτή την εξωφρενική κωμωδία, μέχρι το τέλος της όπου η «κωμωδία» αυτή

 γίνεται ο καθρέφτης του εαυτού μας!!!!»

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.