ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περικοπή στο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περικοπή στο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Δεν θα υπάρξει καμία περικοπή στη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για τις κατηγορίες εργαζομένων που, βάσει νόμου, το δικαιούνται.

Αυτό διαβεβαιώνει «ρητά» το υπουργείο Υγείας, μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, διευκρινίζοντας ότι συνεχίζεται κανονικά η καταβολή του για τους διευθυντές και τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, καθώς και για τους νοσηλευτές που συμμετέχουν σε προγράμματα νοσηλευτικών ειδικοτήτων.

«Η φήμη ότι επίκειται συνολική κατάργηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας μετά τις 31/12/2017 είναι απολύτως ανυπόστατη» τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου και σημειώνεται ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια επιχειρείται με στόχο να καλλιεργηθεί κλίμα ανασφάλειας στους εργαζόμενους, εξυπηρετεί μικροπολιτικές και αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες».

Στο μεταξύ οι νοσηλευτές που πέρασαν το βράδυ τους έξω από το υπουργείο Υγείας, δεν κατάφεραν να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και αποχωρούν από το υπουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού Γιάννης Καναβός, το αίτημα για σύσταση Ειδικού Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Κλάδου στο ΕΣΥ/ΠΕΔΥ και προσδιορισμό Ειδικού Νοσηλευτικού Μισθολογίου, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος για περαιτέρω μισθολογικές απώλειες», παραμένει και εξετάζονται οι επόμενες κινήσεις των νοσηλευτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.