Συνομιλίες εργαζομένων ΟΛΘ και Π. Κουρουμπλή – «Οι χώροι θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος του λαού της πόλης»

Συνομιλίες εργαζομένων ΟΛΘ και Π. Κουρουμπλή – «Οι χώροι θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος του λαού της πόλης»

«Η δέσμευση του πρωθυπουργού πως οι χώροι της Προβλήτας Ένα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος του λαού της πόλης και του δήμου» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τη δήλωση έκανε ο κ. Κουρουμπλής, κατά τις συνομιλίες που είχε με εργαζόμενους του ΟΛΘ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα εργασιακά θέματα. Ο κ. Κουρουμπλής διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι το ελάχιστο που διεκδικεί η κυβέρνηση για την αξιοποίηση του ΟΛΘ, είναι να έχει ο οργανισμός και οι εργαζόμενοι το καθεστώς που ισχύει στον ΟΛΠ.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής είχε νωρίτερα συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και με άλλα στελέχη της διοίκησης του ΟΛΘ. Συζητήθηκαν θέματα όπως προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αλλά και εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Επίσης συζητήθηκαν η σύνδεση του Λιμένα Θεσσαλονίκης με τη σιδηροδρομική γραμμή, αλλά και με την Εγνατία Οδό, καθώς επίσης και η πορεία της διαδικασίας για την αξιοποίηση του ΟΛΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερη συνάντηση είχε σήμερα ο Υ.ΝΑ.Ν.Π., Παναγιώτης Κουρουμπλής, με την ηγεσία και με στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο Λιμεναρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη, Πλοίαρχο Νικόλαο Κλιάκα. Συζητήθηκε μία σειρά θεμάτων, όπως οι επισκευές πλοίων, τα οποία θα αντιμετωπιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.