ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Φωτό από τη συνάντηση των Αλ.Τσίπρα και Φ.Ολάντ στο Άμπου Ντάμπι

Φωτό από τη συνάντηση των Αλ.Τσίπρα και Φ.Ολάντ στο Άμπου Ντάμπι

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φρανσουά Ολάντ, στο Αμπου Ντάμπι.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας, λίγο πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, για περίπου 40 λεπτά. Η συνάντησή τους έγινε στο περιθώριο της διεθνούς Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, που συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.

Σε ανάρτησή του στο Twitter μετά από τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι συζήτησε με τον Φρανσουά Ολάντ για το προσφυγικό, το Κυπριακό και την πορεία της οικονομίας.

Συζητήσαμε το Προσφυγικό, τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις σχέσεις της Ε.Ε. με τις χώρες του Περσ. κόλπου και την πορεία της οικονομίας. 2/2

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 3, 2016

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε χαιρετισμό στη Διάσκεψη. Ακόμη, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα έχει συνάντηση και με τον διάδοχο του θρόνου του Αμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.