ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΥΠΕΞ: Ανούσιοι και ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί ΝΔ για Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

ΥΠΕΞ: Ανούσιοι και ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί ΝΔ για Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Ως ανούσιους και ανυπόστατους χαρακτηρίζει το υπουργείο Εξωτερικών τους ισχυρισμούς του τομεάρχη εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, περί αποφυγής, εκ μέρους της κυβέρνησης, της σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, «αφού έχει ήδη πραγματοποιηθεί, προ πολλού, ο εκ του νόμου προβλεπόμενος αριθμός των ετήσιων συνεδριάσεων του ΕΣΕΠ».

Στη σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται επίσης, ότι «κατά τις προηγούμενες εβδομάδες, πραγματοποιήθηκαν, από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, δύο ενημερώσεις, επτάωρης διαρκείας συνολικά, προς μέλη της Βουλής των Ελλήνων, κατά τις οποίες παρουσιάστηκαν με εξαντλητικές λεπτομέρειες οι τρέχουσες εξελίξεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Σχετικά με το Κυπριακό τονίζεται ότι τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης που διοργανώθηκε στην Αθήνα τον προηγούμενο Μάιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπό το φως των ανωτέρω» καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ «και δεδομένου και ότι έχει ήδη γίνει γνωστό ότι, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι αλλεπάλληλες εκτός Ελλάδος υποχρεώσεις του Υπουργού Εξωτερικών, θα συγκληθεί το ΕΣΕΠ, είναι άνευ νοήματος η ανούσια και ακατανόητη δημόσια επανάληψη του αιτήματος σύγκλησης του Συμβουλίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.