ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκληραίνει η κυβέρνηση: «Δεν κάνουμε εκλογές – Θα σπάσουμε τα δεσμά που έβαλαν στην χώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»

Σκληραίνει η κυβέρνηση: «Δεν κάνουμε εκλογές – Θα σπάσουμε τα δεσμά που έβαλαν στην χώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»

Σκληραίνει την στάση της η κυβέρνηση ως προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κατηγορηματικά απαντάει ότ «δεν θα γίνουν εκλογές και δεν θα υπάρξει νομοθέτηση νέων μέτρων για να κλείσει η αξιολόγηση».

Συν τοις άλλοις κάνει σαφή αναφορά στο ότι η δική της πλειοψηφία δεν θα παραδώσει την χώρα στις «ορέξεις των δανειστών» κάτι για το οποίο κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι είναι ετοιμοι να το πράξουν

Η κυβέρνηση, το πρωί της Δευτέρας εξέδωσε non paper με τον τίτλο «Η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους»  για να ξεκαθαρίσει ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι «έξω από το κάδρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου

Non Paper, Αθήνα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους

Παρά το γεγονός ότι ο  Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε με τον πιο εμφατικό τρόπο κατά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 την επόμενη κιόλας μέρα ο κυριακάτικος τύπος δημιούργησε μια φανταστική εικόνα, δίνοντας μάλιστα και ημερομηνίες εκλογών. 

Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σκοπό να παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας.   

Με ενδιαφέρον εξάλλου διαβάσαμε και διάφορα ευφάνταστα σενάρια για τον υποτιθέμενο κυβερνητικό σχεδιασμό για ψήφιση μέτρων που αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία. 

Ενημερώνουμε λοιπόν όσους τροφοδοτούν αυτά τα σενάρια ότι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προστεθούν σε όσους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζονται έτοιμοι να αποδεχτούν τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ και του κυρίου Σόιμπλε. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το λέμε λοιπόν για μια ακόμη φορά: Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση επιπλέον μέτρων και η κυβέρνηση θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.