Αλ. Τσίπρας: «Χρονιά της πραγματικής οικονομίας το 2017»

Αλ. Τσίπρας: «Χρονιά της πραγματικής οικονομίας το 2017»

Τα Χρόνια Πολλά στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε σήμερα ο πρωθυπουργός μετά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε στην ολομέλεια για την ψήφιση της αναστολής του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση .

Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε μια άτυπη ενημέρωση αφού δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για όλα τα θέματα της επικαιρότητας . Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως όσον αφορά το κλείσιμο της αξιολόγησης στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει στο τέλος Ιανουαρίου. « Αυτό θέλουμε ,γι αυτό παλεύουμε» ανέφερε και προανήγγειλε ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης τον Μάρτιο.

Σε ερώτηση αν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έστειλε την επιστολή στους θεσμούς για την «13η σύνταξη» ο κ . Τσίπρας ανέφερε «υποθέτω την έχει στείλει, του έχω εμπιστοσύνη».

Ο πρωθυπουργός απάντησε και στο ερώτημα αν υπάρχει ζήτημα εκλογών λέγοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις μας και εφόσον δεν είναι, πώς θα πάμε σε εκλογές, διερωτήθηκε . Για να προχωρήσει μια κυβέρνηση σε εκλογές πρέπει να υπάρχει λόγος , αυτός ο λόγος δεν υπάρχει, δεν έχουμε χόμπι τις εκλογές, πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός αφού ανέφερε πως το 2017 θα είναι μια χρονιά πραγματικής οικονομίας επισήμανε ακόμη πως το 2017 θέλουμε να αλλάξουμε την πολιτική ατζέντα , να ανοίξουμε την κουβέντα για την συνταγματική αναθεώρηση και να προχωρήσουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.