ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν. Τόσκας: «Κολπάκια οι δηλώσεις Καμίνη περί καλής Αστυνομίας και κακού υπουργού»

Ν. Τόσκας: «Κολπάκια οι δηλώσεις Καμίνη περί καλής Αστυνομίας και κακού υπουργού»

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Τόσκα στο αίτημα του Γιώργου Καμίνη να παραιτηθεί σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντά με παρέμβασή του από την ίδια συχνότητα.

«Αναρωτιέμαι πέρα από το αν είναι θεσμικά σωστό, τόσα χρόνια που καιγόταν η Αθήνα γιατί δεν είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο; Γιατί δεν φρόντισε να γίνει κτήριο για τους ναρκομανείς που είχε υποσχεθεί από το Σεπτέμβριο;» ξεκίνησε την απάντησή του ο κ. Τόσκας.

Χαρακτήρισε, επίσης, «κολπάκια» την άποψη του δημάρχου Αθηναίων για «καλή αστυνομία και κακό υπουργό». «Η αστυνομία ενεργεί κάτω από τις οδηγίες του υπουργού και συγκεκριμένα έγω είμαι κοντά στα επιχειρησιακά βήματα και αυτό έχει φανεί» συμπλήρωσε ο στρατηγός εν αποστρατεία.

Κατηγόρησε, επίσης, τον δήμαρχο Αθηναίων για «περισσή εμπάθεια» λέγοντας ότι «έχει αποδυθεί σε μια εκστρατεία συκοφάντησης. Εγώ δεν θα μπω στο παιχνίδι, θα τον αφήσω μόνο του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέληξε ότι ο κ. Καμίνης ίσως έχει άλλες πολιτικές φιλοδοξίες, δεν με ενδιαφέρουν. Από συνήγορος του πολίτη έχει γίνει συνήγορος άλλων αντιλήψεων, δεν τον αναγνωρίζω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.