ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π. Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια πληρώνει επιλογές, που ωφέλησαν τη Γερμανία, όχι την Ελλάδα»

Π. Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια πληρώνει επιλογές, που ωφέλησαν τη Γερμανία, όχι την Ελλάδα»

«Η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια πληρώνει επιλογές, που όλοι γνωρίζουν ότι ωφέλησαν τη Γερμανία, δεν ωφέλησαν την Ελλάδα» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής

«Είναι κατανοητή σε εμάς πλήρως η συμπεριφορά -όλον αυτόν τον καιρό- και οι επιλογές της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα» είπε ο κ. Κουρουμπλής, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στην εφημερίδα Die Zeit, ότι δεν έχει κατανόηση «όταν ο Αλέξης Τσίπρας επιρρίπτει στη γερμανική κυβέρνηση ότι θέλει να βλάψει τους Έλληνες συνταξιούχους». Πρόσθεσε ότι «αν το 2010 η τότε ελληνική κυβέρνηση λειτουργούσε διαφορετικά, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα και για τη Γερμανία και για άλλους στην Ευρώπη που σήμερα μας δείχνουν το δάχτυλο».

Σε ό,τι αφορά τους στρατηγικούς στόχους του υπουργείου ο κ. Κουρουμπλής επισήμανε ότι θα δοθεί βάρος στην «αναβάθμιση της εκπαίδευσης, ώστε να έχουμε στελέχη για το ναυτικό, που τα επόμενα 10 χρόνια θα έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση», καθώς και στην «προσπάθεια να απεμπλακεί η κατάσταση στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη […] να δημιουργήσουμε οικονομική δραστηριότητα και κυρίως θέσεις εργασίας, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση και για επισκευή και για κατασκευή πλοίων και η Ελλάδα δε μπορεί να είναι έξω από αυτή την προσπάθεια».

«Με την αλλαγή της χρήσης της πράσινης ενέργειας στα πλοία θα υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση. Εδώ ζητήσαμε και από την COSCO να προκρίνει τον τομέα των επενδύσεων που δεσμεύεται με βάση τη σύμβαση σε ό,τι αφορά την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, να φέρει τις δεξαμενές που έχει δεσμευθεί, να προσπαθήσουμε να ξεμπλοκάρουμε από βάρη τα ναυπηγεία που έχουμε είναι ένας τομέας κρίσιμος» επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.