ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ. Κατρούγκαλος: «Είχε ενημερωθεί η επιτροπή για την πρόθεση της κυβέρνησης να κάνει παροχές»

Γ. Κατρούγκαλος: «Είχε ενημερωθεί η επιτροπή για την πρόθεση της κυβέρνησης να κάνει παροχές»

«Τα χρήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους δόθηκαν πριν από το 2017 καθώς έχουμε συμφωνήσει ότι ένα μέρος του πλεονάσματος πάει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο υπουργός επισήμανε πως δεν είχε ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση όταν ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις παροχές και σημείωσε πως είχε προηγηθεί συνεννόηση και πως είχε ενημερωθεί η επιτροπή για την πρόθεση της κυβέρνησης να κάνει παροχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε δε πως τον θόρυβο έχει προκαλέσει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και οι σύμμαχοί του, ενώ εκτίμησε ότι ο Σόιμπλε δεν έχει κάτι προσωπικό κατά της Ελλάδας αλλά θέλει να μικρύνει την ευρωζώνη και να κάνει την Ευρώπη πιο μικρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.