Σ. Κοντονής για σκάνδαλο Novartis: «H δικαστική έρευνα θα είναι γρήγορη και σε βάθος»

Σ. Κοντονής για σκάνδαλο Novartis: «H δικαστική έρευνα θα είναι γρήγορη και σε βάθος»

Μόλις έλαβε διαστάσεις το περιστατικό με τον 44χρονο χημικό της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis ο οποίος λόγω του οικονομικού σκανδάλου, την Πρωτοχρονιά βγήκε στο μπαλκόνι του του ξενοδοχείου Hilton της Αθήνας και απειλούσε να πέσει στο κενό από το 13ο όροφο, έσπευσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, να διαβεβαιώσει με non paper ότι σε κάθε περίπτωση η δικαστική έρευνα για την υπόθεση του σκανδάλου της Novartis «θα είναι γρήγορη και σε βάθος».

Δεν παραλείπει ο κ. Κοντονής να αναφέρει ότι μετά από την εντολή του για διερεύνηση των καταγγελιών για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από τη φαρμακευτική εταιρεία «Novartis» «οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές».     

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου 2016 μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που αποκάλυψαν το σκάνδαλο της Novartis  και το χρηματισμό δημοσίων λειτουργών, ο κ. Κοντονής διαβίβασε τα δημοσιεύματα αυτά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, για τη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών και την απόδοση ευθυνών, εφόσον αυτές υπάρξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.