ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλ. Τσίπρας: «Ο Σπύρος Ευαγγελάτος, δάσκαλος, μελετητής και ανανεωτής του θεάτρου μας»

Αλ. Τσίπρας: «Ο Σπύρος Ευαγγελάτος, δάσκαλος, μελετητής και ανανεωτής του θεάτρου μας»

Στην απώλεια του Σπύρου Ευαγγελάτου αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο Twitter, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Σπύρος Ευαγγελάτος, δάσκαλος, μελετητής και ανανεωτής του θεάτρου μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του.

«Είναι μεγάλη η θλίψη για την απώλεια του Σπύρου Ευαγγελάτου, του μεγάλου θεατρικού δημιουργού, δασκάλου και ακαδημαϊκού, που σφράγισε με το έργο του τον πολιτισμό της χώρας μας, που δίδαξε πολιτισμό σε πολλές γενιές συμπατριωτών μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης για την απώλεια του ακαδημαϊκού και σημαντικού σκηνοθέτη, εκφράζοντας εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων τα βαθύτατα συλλυπητήριά του.

«Ένας ακόμη μεγάλος του θεάτρου που σημάδεψε με την παρουσία του και το έργο του την θεατρική τέχνη και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, ο σκηνοθέτης, καθηγητής και ακαδημαϊκός Σπύρος Ευαγγελάτος, δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από σήμερα, πέρασε στην αθανασία, έχοντας προσφέρει ένα σπουδαίο έργο ερευνητικό, μεταφραστικό και κυρίως σκηνοθετικό», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Σπύρου Ευαγγελάτου, υπογραμμίζοντας ότι «για όλο αυτό το έργο κέρδισε το σεβασμό και την αναγνώριση από Έλληνες και ξένους. Σημαντική παρακαταθήκη και προσφορά του η δημιουργία του “Αμφι-Θεάτρου”, που για δεκαετίες συντρόφεψε το θεατρικό κοινό. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην κόρη του Σπύρου Ευαγγελάτου, Κατερίνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.