ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Ο πρωθυπουργός αφήνει τον Π.Ποροσένκο… κόκαλο και πάει να πιει νερό! (βίντεο)

Βίντεο: Ο πρωθυπουργός αφήνει τον Π.Ποροσένκο… κόκαλο και πάει να πιει νερό! (βίντεο)

Μετά τον Ομπάμα ήταν και η σειρά του Π.Ποροσένκο να νιώσει το ανετηλίκι του Έλληνα πρωθυπουργού

Τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρούσε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Ουκρανίας στο Κίεβο, Πέτρο Ποροσένκο, αποχώρησε ξαφνικά από το βήμα.

Ο λόγος; Ο πρωθυπουργός δίψασε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε ξανά στο πλάνο, κρατώντας ένα μπουκάλι ανθρακούχο νερό. Γέμισε το ποτήρι του και άρχισε να πίνει!

Βέβαια, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, λίγα λεπτά νωρίτερα και ο κ. Ποροσένκο είχε κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα, προς έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα.

Κακή οργάνωση; Λάθος στο πρωτόκολλο; Κανείς δεν γνωρίζει. Πάντως, η αμηχανία περίσσεψε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.