ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αλ.Τσίπρας: «Άγκελα μάζεψε τον Β.Σόιμπλε – Είναι πυρομανής και θα βάλει φωτιά στην ευρωζώνη»!

Αλ.Τσίπρας: «Άγκελα μάζεψε τον Β.Σόιμπλε – Είναι πυρομανής και θα βάλει φωτιά στην ευρωζώνη»!

Ως «πυρομανή» που θέλει να βάλει φωτιά στην Ευρωζώνη χαρακτήρισε τον Β.Σόμπλε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  ζητώντας από την Γερμανίδα καγκελάριο Α.Μέρκελ «να τον μαζέψει» άμεσα πριν προκαλέσει ανεπανόρθωτη καταστροφή!

Ο πρωθυπουργός είπε τα εξής: «Θέλω να παρακαλέσω την καγκελάριο να αποθαρρύνει τον υπουργό οικονομικών της από την επιθετικότητα εναντίον της Ελλάδας και αναφορές του τύπου οι Έλληνες ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους. Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει απαιτήσεις που είναι έξω από τη λογική και έξω από τους αριθμούς».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν πρόκειται να δεχτούμε άλλα παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας, στην πλάτη του ελληνικού λαού»,

Στη συνέχεια επιτέθηκε πάλι στον Γερμανό ΥΠΟΙΚ:

«Οποιοι παίζουν παιχνίδια για ευρωζώνη δύο ταχυτήτων, για διασπάσεις και διαιρέσεις, να ξέρουν ότι παίζουν με τη φωτιά. Και είμαι βέβαιος ότι η ίδια τους η κυβέρνηση δεν θα αφήσει τους πυρομανείς να παίζουν με τα σπίρτα στην αποθήκη με τα πυρομαχικά».

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε και στο ΔΝΤ: «Έχοντας χάσει κάθε επιστημονική αξιοπιστία από τις διαρκώς λαθεμένες προβλέψεις του, βρίσκεται σε αδυναμία να υποστηρίξει χρηματικά ένα πρόγραμμα δίχως γενναία απομείωση του χρέους».

«Και από την άλλη πλευρά στην Ευρώπη, αρνούνται να το αποφασίσουν πριν από τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις φοβούμενοι την άνοδο της Ακροδεξιάς. Και το ΔΝΤ δεν έχει το θάρρος της γνώμης του και ορισμένα στελέχη του φαίνεται ότι προτιμούν να παίζουν παιχνίδια. Προτιμά να παίζει ένα διαρκές παιχνίδι πόκερ, κωλυσιεργώντας, να παίζει το μουντζούρη επειδή δεν θέλει να ρίξει το φταίξιμο στον Γερμανό Υπουργό, προσπαθούν να εφεύρουν απαιτήσεις παράλογες, εξωπραγματικές, φανταστικές αρκεί η Ελλάδα να χρεώνεται την αξιοπιστία και τη προδιαγεγραμμένη κατά την άποψη μου απόφαση του να μην χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα».

Αναφερθείς δε, στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Βερολίνο είπε πως «σίγουρα δεν θα πει στην Καγκελάριο για την έκδοση Χριστοφοράκου δεν θέλουν να κλείσει η αξιολόγηση και το μόνο που θέλουν είναι να πέσει η κυβέρνηση και να έρθουν αυτοί στα πράγματα».

Επιτέθηκε και στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά: «Την ώρα που όλες οι Σοσιαλδημοκρατικές δυνάμεις στην Ευρώπη συγκλίνουν με την Αριστερά αναζητώντας ένα νέο στρατηγικό σχέδιο εκείνη δεν έχει αποστασιοποιηθεί από τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης με τη ΝΔ και γίνεται «ουρά» της ΝΔ.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εχασαν ευκαιρίες στον εκλογικό νόμο, στο ζήτημα της διαπλοκής, στη στάση τους στη διαπραγμάτευση. Επιμένουν όμως σε αδιέξοδη εμμονή. Τους καλούμε να συνειδητοποιήσουν ότι τα πράγματα αλλάζουν. Σε λίγο θα είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που επιμένουν σε συμμαχία με μια δεξιά που συνδυάζει τον νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη με την ακροδεξιά του Γεωργιάδη. Δε θα τους βγει σε καλό, δεν θα είναι και καλό για τον τόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.