ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β. Αποστόλου: «Η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα είναι η βάση για να παραμείνει ζωντανή η ελληνική ύπαιθρος»

Β. Αποστόλου: «Η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα είναι η βάση για να παραμείνει ζωντανή η ελληνική ύπαιθρος»

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου υπάρχει πεδίο ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών και υπογραμμίζει ότι πρέπει «να φύγουμε από το πνεύμα της επικοινωνιακής διαχείρισης των προβλημάτων και να μπούμε στην ουσία».

Όπως ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του «εμείς ως κυβέρνηση αυτό προσπαθούμε, αλλά πρέπει να συντονιστούν σε αυτό και οι ίδιο οι αγρότες και οι φορείς τους, αλλά και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να μην παίζουν με όρους εντυπωσιασμού σε ένα θέμα εθνικό – με όλη τη σημασία της λέξης. Διότι η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα είναι η βάση για να παραμείνει ζωντανή η ελληνική ύπαιθρος».

Διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν υπάρχουν περιθώρια αλλαγών σε φορολογικό και ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι «χρειάζεται επίγνωση των συνθηκών στη χώρα, αλλά και των επιπτώσεων στην κοινωνία από τις τροποποιήσεις που έγιναν στους δύο τομείς ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς».

Αναφέρει ότι θα κατατεθούν σύντομα στη Βουλή οι παρεμβάσεις για την πάταξη των ελληνοποιήσεων στην κτηνοτροφία και προαναγγέλλει την προσαρμογή του εθνικού πλαισίου περί ιχνηλασιμότητας και υποχρεωτικής αναγραφής της καταγωγής προέλευσης του κρέατος και των προϊόντων του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις αλλαγές στο φορολογικό και το ασφαλιστικό σημειώνει ότι από τον συνδυασμό αυτών των δύο το 85% των αγροτών δεν έχουν την παραμικρή επιβάρυνση ή έχουν και όφελος από τις επερχόμενες αλλαγές, ενώ στο φορολογικό «το 95% που δηλώνει εισόδημα κάτω από 9.000 ευρώ όχι μόνο δεν θα πληρώσει το 2017 ούτε ένα ευρώ, αλλά και θα του επιστραφεί όλη η προκαταβολή φόρου που πλήρωσε το 2016, η οποία ξεπερνά τα 66,6 εκατ. ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.