ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η δίαιτα του Πρωθυπουργού που έχασε 10 κιλά (φωτό)

Η δίαιτα του Πρωθυπουργού που έχασε 10 κιλά (φωτό)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή μετά την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε βάλει καθώς φαίνεται ότι η δίαιτα που ακολουθεί αποδίδει.

O Αλέξης Τσίπρας, εμφανέστατα, μετά τις πρώτες και κυρίως μετά τις δεύτερες εκλογές του 2015 είχε βάλει κιλά, κάτι που φαινόταν και στα ρούχα του και στο πρόσωπό του. 

Τα άγχη και τα βάρη της διακυβέρνησης αλλά και τα ακατάστατα ωράρια, όπως έχει γραφτεί, συχνά οδηγούσαν τον πρωθυπουργό όπως και τους συνεργάτες του στο Μαξίμου στη λύση του ντελίβερι και μάλιστα αργά το βράδυ. Επιλογή με γνωστές συνέπειες. 

Πριν λίγο καιρό ο πρωθυπουργός έκρινε πως ήρθε η ώρα να απαλλαχθεί από τα κιλά αυτά και έτσι το τελευταίο διάστημα ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, ενώ, φυσικά, έχουν σταματήσει να πηγαινοέρχονται και τα ντελίβερι στο Μαξίμου. Στην προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί ο κ. Τσίπρας είναι φτιαγμένο σε συνεννόηση με διατροφολόγο. Γυμναστική δεν κάνει αλλά παρόλα αυτά έχει καταφέρει σε σύντομο διάστημα να χάσει 10 κιλά περίπου, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται. 

Η αλλαγή στην εμφάνισή του πάντως είναι εμφανής  τις τελευταίες ημέρες: 

Εμφανής η διαφορά σε σχέση με την εικόνα του το προηγούμενο διάστημα: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.