ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Στ. Κοντονή για τα επεισόδια στην δίκη του Λαϊκού Συνδέσμου (φωτό)

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Στ. Κοντονή για τα επεισόδια στην δίκη του Λαϊκού Συνδέσμου (φωτό)

Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των μελών του Λαϊκού Συνδέσμου στο Εφετείο Αθηνών (εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας) ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απέστειλε σήμερα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, σημειώνει ότι «κάθε αρμόδια κρατική αρχή οφείλει να εγγυάται ότι τόσο οι παράγοντες της δίκης, όπως οι μάρτυρες, όσο και οι συγγενείς ή οικείοι αυτών, θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους ή να παρακολουθούν τη δικαστική διαδικασία μέσα σε καθεστώς ασφάλειας και πλήρους σεβασμού του προσώπου τους».

Αυτονόητα, τονίζει ο κ. Κοντονής, «αυτό πρέπει να ισχύει πρωτίστως για τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων» και προσθέτει: «Οτιδήποτε αντίθετο στα παραπάνω δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό».

Δείτε φωτογραφίες από τα πρωτοφανή επεισόδια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.