ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

A. Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Όπως κέρδισε η Παρί… έτσι θα κερδίσει και η ΝΔ» δηλαδή ποτέ εννοεί ο πρωθυπουργός

A. Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Όπως κέρδισε η Παρί… έτσι θα κερδίσει και η ΝΔ» δηλαδή ποτέ εννοεί ο πρωθυπουργός

Με ένα πολύ έξυπνο τρολάρισμα ο πρωθπουργός Α.Τσίπρας παρομοίασε το δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ σαν το προβάδισμα των τεσσάρων γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπαρτσελόνα και ότι η κατάληξη θα είναι η ίδια στο τέλος, δηλαδή ότι η ΝΔ δεν θα κερδίσει τις επόμενες ελογές όπως ακριβώς και η γαλλική ομάδα κατάφερε να χάσει (περί κατορθώματος πρόκειται) από την ισπανική-καταλανική ομάδα.

Όλα αυτά έγιναν ξημερώματα Πέμπτης μέσω Twitter.

Αφορμή υπήρξε η επική ανατροπή και νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 6-1 για το Champions League.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις την προηγούμενη ημέρα κατά την συνέντευξη που έδωσε μέσω facebook είχε προβλέψει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα κατακτήσει το τρόπαιο, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «θα ποντάρω στο αουτσάιντερ, στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Θέλοντας να τον τρολάρει για την αποτυχημένη πρόβλεψη ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter του, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα: «Τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

Bέβαια για να είμαστε ειλικρινείς πολύ αιχμηρή ήταν και η απάντηση του Κ.Μητσοτάκη στον Α.Τσίπρα που του είπε «καλά μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ» εννοώντας και αυτός με την σειρά του ότι η κυβέρνηση προέβλεπε για φέτος έστω μια ισχνή ανάπτυξη η οποία τελικώς πρόβλεψη δεν επτεύχθη.

Βασικά όμως αυτό που ο πρωθυπουργός εννοούσε ήταν ότι δεν αρκεί ένα καλό προβάδισμα για να πετύχεις τη νίκη πρέπει και να είσαι ικανός να το διατηρήσεις και να το προστατέψεις. Επίσης πέρασε το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρεφάρει στο επόμενο διάστημα και ότι θα πάρει τη νίκη στις «καθυστερήσεις».

Όσο για τον αγώνα, ο γράφων ουδέποτε συμπαθούσε την Μπαρτσελόνα (προτιμάει την Ρεάλ «βασίλισσα» Μαδρίτης όπως και την Λίβερπουλ στο εξωτερικό) αλλά αναγνωρίζει ότι το βασικό στοιχείο μιας μεγάλης ομάδας είναι να μην τα παρατάει ποτέ και μέχρι τέλους να επιδιώκει αυτό που φαίνεται αδύνατο.

Για την Παρί τι να πούμε: Άξια της τύχης της, όταν έχεις κερδίσει 4-0 δεν αφήνεις το παιχνίδι στην τύχη του, κάτι κάνεις για να εμποδίσεις το παιχνίδι των αλλονών και σίγουρα όταν δέχεσαι γκολ στο 96 μετά είσαι για να σε κλαίνε… οι ρέγγες.

Αυτή την τύχη επιδιώκει και ο πρωθυπουργός να έχει η ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε χρόνο και μετά από λίγα λεπτά του απάντησε, τρολάροντάς τον και αυτός «με το ίδιο νόμισμα»: «Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.