ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ. Πιτσιόρλας: «Θα ανακοινωθεί πολύ μεγάλη επένδυση στο χώρο της Υγείας»

Σ. Πιτσιόρλας: «Θα ανακοινωθεί πολύ μεγάλη επένδυση στο χώρο της Υγείας»

Σε προαναγγελία μίας σημαντικής συμφωνίας στο χώρο της Υγείας στη χώρα μας προχώρησε ο υφυπ. Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Πιτσιόρλας «αποκάλυψε ότι αύριο θα ανακοινωθεί πολύ μεγάλη επένδυση στο χώρο της Υγείας». 

Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι «προχωράει το θέμα του Ελληνικού» εκτιμώντας ότι το Προεδρικό Διάταγμα θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι. «Διογκώνεται ένα θέμα χωρίς λόγο. Τα τελευταία ζητήματα που πρέπει να λυθούν έχουν να κάνουν με την αρχαιολογία και τους πρόσφυγες. Από κει και πέρα να υποβληθεί το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος που ανοίγει τον δρόμο για τα έργα. Νομίζω το διάταγμα θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι», δήλωσε ο κ. Πιτσιόρλας.

Για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε πως «ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον 4 μεγάλες εταιρείες στις παγκόσμιες μεταφορές, εκ των οποίων μία γερμανική και μια γαλλική, με την προθεσμία για την υποβολή προσφορών να λήγει στις 24 του μήνα. Θα είναι πολύ μεγάλο βήμα η ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κος Πιτσιόρλας υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα «μούδιασμα» (στις επενδύσεις), όλοι περιμένουν να δουν την αξιολόγηση αλλά σε πολλούς τομείς βλέπουμε και συγκεκριμένα βήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.