Χ.Σπίρτζης: «Στις 31Μαρτίου παραδίδονται οι Κορίνθου – Πατρών και Ιόνια Οδός – Ποιο το κόστος των διοδίων»

Χ.Σπίρτζης: «Στις 31Μαρτίου παραδίδονται οι Κορίνθου – Πατρών και Ιόνια Οδός – Ποιο το κόστος των διοδίων»

«Το Πάσχα οι Έλληνες θα πάνε να γιορτάσουν σε ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους». Αυτό αποκάλυψε ο Χρήστος Σπίρτζης, το πρωί της Πέμπτης (09/03/2017), σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

«Προφανώς με τους παραχωρησιούχους και τους εργολήπτες, από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα, γίνεται μία συνεχή διαπραγμάτευση, η οποία δεν θα σταματήσει και αφού τελειώσουν τα έργα. Ο δρόμος Κορίνθου – Πατρών θα είναι έτοιμος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Θα υπάρχουν τρία σημεία τα οποία δεν θα είναι ολοκληρωμένα. Επιτέλους, θα έχουμε στις 31 Μαρτίου και έπειτα από πολλές δεκαετίες ολοκληρωμένο το όνειρο όλων μας και των παππούδων μας: να υπάρχει ένας ασφαλής αυτοκινητόδρομος μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, μεταξύ Αθήνας και Πάτρας και η Ιόνια Οδός», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Το συνολικό κόστος των διοδίων

Από Αθήνα μέχρι Ρίο, το κόστος των διοδίων θα είναι 11,50 ευρώ.

Η χρήση της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου είναι 13,30 ευρώ, ενώ από το Αντίρριο έως τα Ιωάννινα τα διόδια θα έχουν κόστος 12 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως, το συνολικό κόστος του ταξιδιού Αθήνα – Ιωάννινα θα ανέρχεται στα 36,80 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.