Κ. Ζουράρις: «Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι το 2019 με τα νέα μέτρα»

Κ. Ζουράρις: «Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι το 2019 με τα νέα μέτρα»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κώστας Ζουράρις επέμεινε στην άποψη του για τα νέα μέτρα ότι «ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην διαπραγμάτευση και τα μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να ψηφίσουμε τα μέτρα ή αν πρέπει να αντισταθούμε ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Θα δούμε. Πρέπει να μας δείξουν σε ένα χαρτί ποια είναι τα μέτρα που προτείνουν και ανάλογα θα ψηφίσουμε».

Όπως είπε ο υφυπουργός Παιδείας «επιμένω πλήρως. Είναι η μόνη δυνατή επιστημολογική πρακτική από τη διδασκαλία της πράξεως στη συνύπαρξη των συστημάτων ισχύος που λέμε εμείς οι δάσκαλοι, είναι η μόνη ουσιαστικά συνταγή που μας έχει δώσει η πείρα, ότι όταν υπάρχει ασύμμετρη σύμπραξη μεταξύ συστημάτων ισχύος -Ελλάδα, δηλαδή και δανειστές- ο ασύμμετρος ανίσχυρος, εμείς, δηλαδή, η Ελλάς, πρέπει ακριβώς να προσπαθεί να χρονοτριβεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να χρονοτριβούμε μέχρι ακριβώς να φτάσουμε σε ένα σημείο ισορροπίας που θα κρίνουμε αποδεκτό» πρόσθεσε ο κ. Ζουράρις, τονίζοντας μάλιστα πως «κανείς δεν εγγυάται πως αν συμφωνήσουμε [σ.σ με τους δανειστές] η χώρα δεν θα καταστραφεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.