Π. Σκουρλέτης: «Υπάρχει η ανάγκη να ψηφιστούν τα οποία μέτρα από ευρύτατη πλειοψηφία»

Π. Σκουρλέτης: «Υπάρχει η ανάγκη να ψηφιστούν τα οποία μέτρα από ευρύτατη πλειοψηφία»

Την προσωπική του άποψη- όπως διευκρίνισε- διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ότι όποια μέτρα συμφωνηθούν πρέπει να περάσουν από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία.

Σε συνέντευξή του o κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Η συζήτηση για τα επιπλέον μέτρα και τα αντίμετρα γίνεται πάνω στο  έδαφος του συμφωνημένου πρωτογενούς πλεονάσματος. Υπάρχει η αναγκη να ψηφιστούν (σ.σ. τα όποια μέτρα) απο ευρύτατη πλειοψηφια της Βουλής». Όπως διευκρίνισε, «δεν ξέρω αν θα ειναι 180, παραπάνω ή λιγότερο και δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διασταση. Ειναι προσωπική μου άποψη. Μιλάω για μια αυξημένη πλειοψηφία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερθείς στις διαπραγματεύσεις, ο υπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων πως «δεν να βγάζουμε εύκολα συμπεράσμτα μέχρι να αποτυπωθεί το δημοσιονομικό μείγμα των μέτρων». Σημείωσε ότι τα εργασιακά είναι ένα από τα αγκάθια, ενώ σε ό,τι αφορά σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης τόνισε: «Χωρίς να μπορω να ρισκάρω ότι θα μπορουσε να κλείσει στις 20 μαρτίου. Υπαρχουν όλες οι προυποθέσεις, αλλα ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.