ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ. Αντωνοπούλου: «Το θέμα της ανεργίας δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση»

Ρ. Αντωνοπούλου: «Το θέμα της ανεργίας δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση»

Δε θα έπρεπε κανείς να χρησιμοποιεί το θέμα της ανεργίας και να πολιτικολογεί γύρω από αυτό, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

«Υπάρχουν κάποια μεγάλα εθνικά θέματα, για τα οποία θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο τομέα, στις κυβερνήσεις που βρίσκονται στην εξουσία οποιαδήποτε στιγμή μιλάμε και στην αντιπολίτευση. Ένα τέτοιο θέμα είναι η ανεργία» είπε η κ. Αντωνοπούλου και πρόσθεσε: «Σ’ αυτό το θέμα οποιαδήποτε κινδυνολογία και οποιαδήποτε τάση υπάρχει στα κόμματα της αντιπολίτευσης να χρησιμοποιούν επιλεκτικά στοιχεία, για να δημιουργούν μία γενικότερη αναστάτωση και απελπισία στον κόσμο -παραπάνω από αυτή που βιώνουμε- κατά την άποψή μου είναι πραγματικά επαχθές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα έπρεπε κανείς να χρησιμοποιεί και να πολιτικολογεί γύρω από τέτοιου είδους θέματα. Εύχομαι να υπάρχει συνοχή και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, για να αλλάξουμε αυτή την πορεία την καθοδική, στην οποία εμείς έχουμε βάλει φρένο πλέον, αλλά για να αλλάξει θέλει δουλειά πολύ και θέλει επίσης να υπάρχει και ένας συνεκτικός λόγος από όλους τους φορείς της κοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.