ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ. Τζανακόπουλος: «Λίγο υπομονή για να δούμε ολόκληρη την συμφωνία – Θα οδηγηθούμε σε κάτι θετικό»

Δ. Τζανακόπουλος: «Λίγο υπομονή για να δούμε ολόκληρη την συμφωνία – Θα οδηγηθούμε σε κάτι θετικό»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε: «Έχω την εντύπωση πως θα οδηγηθούμε σε κάτι θετικό, αλλά τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί, εάν δεν συμφωνηθούν όλα,  και συνέστησε «λίγο ακόμη υπομονή, λίγες ημέρες, για να δούμε ολόκληρη την συμφωνία».

Εκ μέρους των δανειστών έχει ακουστεί η ημερομηνία της 7ης Απριλίου, εγώ δεν θέλω να μπω σε λογική χρονοδιαγράμματος, είπε.

Όσον αφορά στα θέματα που απομένουν για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, ο κύριος Τζανακόπουλος είπε: 

-Στα εργασιακά έχουμε πει ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ούτε στις ομαδικές απολύσεις, ούτε στο lock out. Τα ανοιχτά θέματα είναι σημαντικά, και τεχνικά και συμβολικά, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την συνολική συμφωνία. 

-Προσπαθούμε να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο για μία ήπια προσαρμογή στο συνταξιοδοτικό, αλλά δεν θα κάνω σχόλια για τα επιμέρους ζητήματα.

-Στην Ενέργεια, υπάρχει μια διαφωνία για το πότε θα αποφασιστεί αν πέτυχαν ή όχι τα ΝΟΜΕ. Η θέση μας είναι ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και σε αυτό είμαστε απολύτως συμπαγείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κόμμα είναι απολύτως συμπαγές και σε επιμέρους ζητήματα έχει ο καθένας τη δυνατότητα να λέει την άποψή του, αρκεί να ακολουθεί την συλλογική απόφαση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφορικά με τις εσωκομματικές αντιδράσεις που ακούγονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.