ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Περιβαλλοντικά θέματα και ανταγωνισμού έθεσε ο Π. Κουρουμπλής στο Συμβούλιο Υπουργών Ναυτιλίας στη Βαλέτα

Περιβαλλοντικά θέματα και ανταγωνισμού έθεσε ο Π. Κουρουμπλής στο Συμβούλιο Υπουργών Ναυτιλίας στη Βαλέτα

Περιβαλλοντικά θέματα και ανταγωνισμού έθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την παρέμβασή του στο Συμβούλιο Υπουργών Ναυτιλίας στη Βαλέτα.

Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι «η συμμετοχή της ναυτιλίας στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος περιορίζεται στο 2,5% σε σχέση με άλλους τομείς δραστηριότητας», ενώ πρόσθεσε ότι η Ευρώπη «οφείλει να μην αγνοεί μια πραγματικότητα που έχει να κάνει με τις κλιματικές αλλαγές που φαίνεται ότι πρωτίστως θα επηρεάσουν τα κράτη της Μεσογείου».

«Θεωρώ ότι η ΕΕ θα πρέπει να προχωρήσει στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Ναυτιλίας (International Maritime Organization), για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μιας νέας πολιτικής πάνω στα ζητήματα του περιβάλλοντος», δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής. Ο υπουργός Ναυτιλίας έθεσε και το θέμα του ανταγωνισμού, τονίζοντας ότι αυτός θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του τις δυνατότητες μείωσης του κόστους, στους τομείς δραστηριότητας του πλοίου, αλλά και να μην αγνοεί τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.