ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η απάντηση του Τ. Πετρόπουλου για το θέμα με τη 13η σύνταξη

Η απάντηση του Τ. Πετρόπουλου για το θέμα με τη 13η σύνταξη

«Θα ελεγχθούν όλοι οι βουλευτές – Ο νόμος δυστυχώς δεν προέβλεπε κυρώσεις» δηλώνει ο υφυπουργός Εργασίας-Σάλος μετά την αποκάλυψη της «Ελευθερίας του Τύπου» για τρεις επιπλέον βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν το επίδομα.

Τη δική του απάντηση δίνει ο υφυπουργός Εργασίας, κ. Τ. Πετρόπουλος  στο μέγα θέμα που έχει προκύψει με την 13 σύνταξη που έδωσε η κυβέρνηση το Δεκέμβριο του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε ανάλογο ποσόν πιστώθηκε και σε βουλευτές.

Η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», μέσα από τη στήλη του Γ. Παπαχρήστου, αποκαλύπτει σήμερα ότι υπάρχουν και άλλοι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν το βοήθημα.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε  ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε πως θα γίνει έλεγχος σε όλους τους βουλευτές, ενώ ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα επιστραφούν τα χρήματα που πιστώθηκαν από… λάθος όπως υποστηρίζει καθώς το σύστημα δεν «έβλεπε» εισοδηματικά κριτήρια, αλλά παράλληλα η απόφαση δεν προέβλεπε κυρώσεις σε περιπτώσεις λάθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το λόγο αυτό σημείωσε «η επιστροφή του ποσού που πιστώθηκε σε όσους δεν δικαιούνταν το βοήθημα, επαφίεται στην προσωπική άποψη του καθενός και στην διάθεσή του να το επιστρέψει ή όχι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.