ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Διαψεύδει ο Ε.Τσακαλώτος: «Δεν υπάρχουν διαφωνίες με τον Α.Τσίπρα»

Διαψεύδει ο Ε.Τσακαλώτος: «Δεν υπάρχουν διαφωνίες με τον Α.Τσίπρα»

Διαψεύδει το περιβάλλον του Ευκλείδη Τσακαλώτου την πληροφορία ότι ο υπουργός Οικονομικών βρίσκεται σε ρήξη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την διαπραγμάτευση.

Το περιβάλλον του ανφέρθηκε μάλιστα με λογοτεχνικό και περιπαικτικό οίστρο σε όσους κάνουν λόγο για ρήξη του με τον πρωθυπουργό:

«Η φημολογία για τις δήθεν διαφωνίες του υπουργού Οικονομικών με τον Πρωθυπουργό βασίζονται στην ίδια στέρεη βάση με την επιστημονικότατη και εμπεριστατωμένη άποψη ότι «ο γάμος είναι η βασική αιτία των διαζυγίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι κάποια ανακούφιση για τον  υπουργό ότι ενώ στο σύμπαν μπορεί ο άνθρωπος να είναι το μοναδικό νοήμον ον, στη γη ο αριθμός των ανόητων δεν είναι άπειρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.