ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εγινε η τηλεφωνική επικοινωνία του Α.Τσίπρα με την Α.Μέρκελ για την αξιολόγηση

Εγινε η τηλεφωνική επικοινωνία του Α.Τσίπρα με την Α.Μέρκελ για την αξιολόγηση

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

 

Η επικοινωνία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Τσίπρα για πολιτική διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης που τις τελευταίες ώρες έχει στην ουσία ανασταλεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ ήταν σε γενικά θετικό κλίμα, αν και αρμόδια πηγή της κυβέρνησης απέφυγε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες, αναμένοντας και το συνολικότερο κλίμα από άλλες επαφές κρίσιμες του πρωθυπουργού, όπως με την Κριστίν Λαγκάρντ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι επαφές, θα γίνει επίσημη ενημέρωση απ’ την κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.