Στις Βρυξέλλες Ευ. Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου και Γ. Χουλιαράκης για επαφές με τους Θεσμούς (upd)

Στις Βρυξέλλες Ευ. Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου και Γ. Χουλιαράκης για επαφές με τους Θεσμούς (upd)

Αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου μαζί με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, θα έχουν επαφές με τους θεσμούς στο πλαίσιο της β’ αξιολόγησης και εν όψει του άτυπου Eurogroup της 7ης Απριλίου στη Μάλτα.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες και οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στον κύκλο επαφών σε όλα τα επίπεδα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Από ευρωπαϊκής πλευράς, παρόντες στη συνάντηση θα είναι ο πρόεδρος του Eurogroup Γερουν Ντάισελμπλουμ, ο Μπενουά Κερέ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ και ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, ενώ δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ποιος θα εκπροσωπήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.