ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν. Παππάς: «Τίποτα μεμπτό με το ταξίδι στη Βενεζουέλα – Είμαι στη διάθεση της ΝΔ»

Ν. Παππάς: «Τίποτα μεμπτό με το ταξίδι στη Βενεζουέλα – Είμαι στη διάθεση της ΝΔ»

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς απάντησε πως : «Είμαι στη διάθεση της επιτροπής, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό», όταν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήγειραν ζήτημα για το ταξίδι που είχε γίνει το 2013 στη Βενεζουέλα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Οποτεδήποτε και οτιδήποτε, εννοείται ότι είμαι στη διάθεση της επιτροπής. Είμαι και στη διάθεση της ΝΔ η οποία μπορεί να καταθέσει ό,τι θέλει, εξεταστική, προανακριτική ή ότι άλλο», ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής καθώς νωρίτερα βουλευτές της ΝΔ είχαν ζητήσει να δοθούν εξηγήσεις από τον υπουργό για τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Μιλά η ΝΔ για ένα ταξίδι που έγινε το 2013, το οποίο μακάρι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα. Με τη Βενεζουέλα, πριν μπει στην περιδίνηση της βαθιάς οικονομικής κρίσης πολλές χώρες της Ευρώπης είχαν τότε οικονομικές σχέσεις αλλά όχι η τότε κυβέρνηση Σαμαρά», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και προσέθεσε: «Οι ελληνικές εταιρείες πετρελαιοειδών θα μπορούσαν να έχουν επωφεληθεί αν η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε τέτοια στενή αντίληψη. Χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα έχουν μεγάλου όγκου εμπορικές σχέσεις με την Βενεζουέλα. Υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που έχουν αναλάβει έργα υποδομής στην συγκεκριμένη χώρα. Άρα δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΝΔ έχει καταθέσει αίτημα ακρόασης του κ. Παππά ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών, μεταξύ άλλων και για το ταξίδι της Βενεζουέλας. Για το ίδιο θέμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναμένεται να απαντήσει αύριο σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.