ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλ.Φλαμπουράρης: «Έχουμε πετύχει σε έναν βαθμό να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό»

Αλ.Φλαμπουράρης: «Έχουμε πετύχει σε έναν βαθμό να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό»

Σε συνέντευξή του, ο Αλ.Φλαμπουράρης αναφέρθηκε στην «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον Α.Παπαδρέου.

Από το βήμα τηλεοπτικής εκπομπής, ο Α. Φλαμπουράρης άσκησε δριμεία κριτική προς τη Φώφη Γεννηματά για την αντίδρασή της, λέγοντας ότι «κρύβει άγχος και θα μπορούσε να μην είναι υβριστική» στη συνέχεια επιχείρησε να εξηγήσει την κίνηση του πρωθυπουργού.

«Είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλον τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα», είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Όσο για τη χρονική συγκυρία που συνέβη αυτό ο κ. Φλαμπουράρης απλά σχολίασε ότι «έτυχε να συμβεί στις 3 του Σεπτέμβρη» λέγοντας ότι «όταν ο Ανδρέας επέλεξε την 3η του Σεπτέμβρη, τότε κανείς δεν τον είπε σφετεριστή και κλέφτη».

Όσον αφορά την κατάσταση στη χώρα είπε ότι «έχουμε πετύχει σε έναν βαθμό να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό».

Για τις πανελλαδικές είπε ότι στόχος είναι να αποφορτιστεί το Λύκειο, εξηγώντας ότι «δεν θα καταργηθούν τώρα οι εξετάσεις γιατί δεν έχει φτιαχτεί η υποδομή ώστε να γίνει αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον ΕΝΦΙΑ τέλος αφού απέφυγε να τοποθετηθεί στο γιατί δεν τον κατήργησε η κυβέρνηση εξέφρασε την ελπίδα «του χρόνου στη ΔΕΘ να μπορούμε να ανακοινώσουμε νέες αντικειμενικές αξίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.