ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η απάντηση του Δ.Τζανακόπουλου στον Κ.Μητσότάκη

Η απάντηση του Δ.Τζανακόπουλου στον Κ.Μητσότάκη

Με τον Μάρξ έκλεισε την ανάρτηση του στο Facebook o Κυριάκος Μητσοτάκης -για το άρθρο που έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου – και με τον… Μάρξ ξεκίνησε τη δική του απάντηση στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η ερμηνεία της ιστορίας, αφορά πρωτίστως το παρόν και όχι το παρόν» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι ο Πρωθυπουργός δεν προτίθεται να γράψει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη καθώς όπως αναφέρει την υπεράσπιση της πολιτικής του έχουν αναλάβει οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου:

«De te fabula narratur έγραφε ο Μαρξ στον πρόλογο του Κεφαλαίου. Για σένα μιλάει ο μύθος. Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να γνωρίζει πως η μάχη των ιδεών, όπως και η μάχη για την ερμηνεία της ιστορίας, αφορά πρωτίστως το παρόν και το μέλλον και όχι το παρελθόν.

Τον διαβεβαιώνουμε επίσης πως ο Πρωθυπουργός, ό,τι είχε να πει για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το είπε με τον προσήκοντα σεβασμό στο πολιτικό του μνημόσυνο στη Βουλή των Ελλήνων.

Εξάλλου την υπεράσπιση και δικαίωση της πολιτικής του σήμερα την έχουν αναλάβει τα στελέχη και οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς.

Όσο για τον ίδιο, δε χρειάζεται να διαμαρτύρεται. Έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.