Ν.Παππάς: «Από τη διαπλοκή στην κανονικότητα»

Ν.Παππάς: «Από τη διαπλοκή στην κανονικότητα»

«Το γεγονός ότι η αδειοδότηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, δεν σημαίνει και ότι τα κανάλια συνεχίζουν επί ΣΥΡΙΖΑ να μην πληρώνουν. Για την ακρίβεια, πληρώνουν μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς σε άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκτατία».

Ο διαγωνισμός για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών είναι προ των πυλών, διαμηνύει ο Νίκος Παππάς σε άρθρο του, στο οποίο κάνει λόγο για «κλειστό κλάμπ καναλαρχών» για τη δημιουργία του οποίου επιρρίπτει ευθύνες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά σε άρθρο με τον τίτλο «Από τη διαπλοκή στην κανονικότητα» και το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Δημοκρατία», σημειώνει πως ο ορισμός της τιμής εκκίνησης στα 35 εκατ. ευρώ για κάθε μία από τις 7 δημοπρατούμενες άδειες, έγινε με το σκεπτικό «το τελικό έσοδο για το Δημόσιο να μην υπολείπεται του εντυπωσιακού τιμήματος που είχε προκύψει από την περσινή διαδικασία» και συμπληρώνει πως «εν ολίγοις, το ΕΣΡ καθόρισε τιμή εκκίνησης ίση με το ποσό που εξασφάλισε ο διαγωνισμός του Αυγούστου του 2016».

«Το γεγονός ότι η αδειοδότηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, δεν σημαίνει και ότι τα κανάλια συνεχίζουν επί ΣΥΡΙΖΑ να μην πληρώνουν. Για την ακρίβεια, πληρώνουν μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), από το 2015 ως σήμερα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν καταβάλει περί τα 90 εκατ. ευρώ για τέλη χρήσης συχνοτήτων και φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων – έναν φόρο που, αν και είχαν ψηφίσει, εμμονικά αρνούνταν να καταλογίσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.