Ν.Βούτσης: Υπεβλήθη σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική – Οι ευχές για ανάρρωση από τον πολιτικό κόσμο

Ν.Βούτσης: Υπεβλήθη σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική – Οι ευχές για ανάρρωση από τον πολιτικό κόσμο

Σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική υπεβλήθη ο Νίκος Βούτσης. Δείτε τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον πολιτικό κόσμο…

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και θεσμικοί παράγοντες εύχονται ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Τον πρόεδρο της Βουλής επισκέφθηκαν οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Τις ευχές τους έδωσαν στη σύζυγό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Γρήγορη ανάρρωση ευχήθηκαν νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και περιφερειάρχες, μεταξύ των οποίων και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του ευχήθηκαν επίσης στον κ. Βούτση οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Δημήτριος Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως και το σύνολο των μελών του Προεδρείου της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του, εξέφρασαν στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων και της αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και θεσμικοί παράγοντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.