ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνάντηση Α.Τσίπρα και Ν.Τραμπ τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ

Συνάντηση Α.Τσίπρα και Ν.Τραμπ τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ανακοίνωση από τις ΗΠΑ για την συνάντηση του Α.Τσίπρα και του Ν.Τραμπ στην Ουάσιγκτον.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ημερομηνία της επίσκεψης έκλεισε χθες και ο Λευκός Οίκος θα το ανακοινώσει επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Ουάσιγκτον χαρακτηρίζεται σημαντική καθώς θα πραγματοποιηθεί σε μία περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα. Ο κ. Τραμπ δεν αναμένεται να ανακοινώσει δραματική αλλαγή για το μείζον θέμα της οικονομίας, αλλά σίγουρα θα αναφερθεί στην ανάγκη επενδύσεων, και θα υποστηρίξει την αναδιάρθρωση του χρέους, ανέφερε διπλωματική πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης επιθυμεί να συζητήσει με τον κ. Τσίπρα το θέμα της Σούδας, για το οποίο -όπως πληροφορηθήκαμε- “καίγονται” οι Αμερικανοί. Είναι ένα θέμα για το οποίο ο Λευκός Οίκος θα προσπαθήσει να λάβει τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού στη διάρκεια της επίσκεψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.