ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν. Τόσκας: «Ο Μ. Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του, είναι χαρά για όλους μας»

Ν. Τόσκας: «Ο Μ. Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του, είναι χαρά για όλους μας»

Ανακουφισμένος και καλά στην υγεία του είναι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

«Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς. Είναι καλά στην υγεία του, είναι μεγάλη χαρά για όλους» είπε ο κ. Τόσκας.

Όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι «θα το δούμε αν ήταν υπεράνω υποψίας, μπορεί να βρούμε και άλλους συνεργούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε, τέλος, λόγο για σημαντική επιτυχία της ΕΛΑΣ τονίζοντας ότι όταν υπάρχει συνεργασία με την οικογένεια μπορεί και ο άνθρωπος να είναι σώος και να μην δοθούν λύτρα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.